Tästä blogista tulette löytämään henkilökohtaisten kirjoitusten ja pohdinnan lisäksi erilaisia haastatteluita ja esittelyjä ihmisistä ja paikoista, jotka ovat inspiroineet tai auttaneet minua eteenpäin jollain, ihan millä tavalla tahansa ja joilta muutkin ihmiset voivat apua halutessaan hakea. Karttoja paikoista joista voi hakea erilaisia, vähintään lähiruokatasoisia aineksia hyvän fiiliksen ja terveyden ylläpitämiseen ja hieman reseptejä kyseisistä aineksista. Tarkoituksena on enemmänkin jakaa tietoa ja kokemuksia, kuin julistaa omia mielipiteitä tai uskomuksia.

Mutta pitää muistaa että nämä ovat vain minun kokemuksia toimivista asioista, se ei välttämättä tarkoita sitä että se toimisi jollain toisella ihmisellä samalla tavalla. Tiedä vain että voit tehdä juuri sitä, mitä itse haluat, oli se sitten mitä tahansa! Tämä blogi on minun tarinani elämää täysillä rakastavana seikkailijana, joka oppii joka päivä uusia asioita itsestään, elämästä ja muista ihmisistä.

Kirjoituksia tulee siihen tahtiin kun aikaa ja inspiraatiota löytyy. Kysymykset ja omakohtaiset kokemukset, vinkit ja neuvot ovat enemmän kuin tervetulleita!

Rikotaan rajoja ja rakastetaan yhdessä! <3